Утре 10.30ч. паркинга пред националния стадион на "Гурко" и "България", добре ли е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Момчета аз отпадам за срещата утре. Кочината пак се скапа.Този път алтернатора спря да зарежда.Добре, че ми е як акумулатора та успях да се прибера.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Такааа, вчера оправих алтернатора.Оказа се реле-регулатора.Днес пътувайки за работа се разпадна шибаната "демпферна" шайба и се наложи да ме теглят до работа! Не можахме да разбереме какъв зор е видяла за да се скъсат заварките! Сега я заварихме на ново този път на много места да видиме колко ще изкара.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеТакааа, вчера оправих алтернатора.Оказа се реле-регулатора.Днес пътувайки за работа се разпадна шибаната "демпферна" шайба и се наложи да ме теглят до работа! Не можахме да разбереме какъв зор е видяла за да се скъсат заварките! Сега я заварихме на ново този път на много места да видиме колко ще изкара.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Баааа много здрави тия алфи !!!!!!!!!!!
После хората говорят Алфа - много се чупи . Чупи се немската електроника вътре
164 що не са чупи ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Тая шайба що не я смениш с нова?
Не ми се вижда да е скъпа м?
Измисли си колко пари си готов да доплатиш за 166-цата (да взема твоята 164-ка и пари горница)
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщениеТая шайба що не я смениш с нова?
Не ми се вижда да е скъпа м?
Измисли си колко пари си готов да доплатиш за 166-цата (да взема твоята 164-ка и пари горница)
Казвай колко пари искаш за 166-та?Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Колеги, имам питане относно една глупост. Някой знае ли как мога да стигна възможно най-лесно до запалката от към задната и част...няколко пъти се опитвах да я извадя от пепелника обаче се отказах след като видях че ще я стоша. От към задната си част има накакъв издатък който и пречи да излезе на горе...което ми се струва малко недомислено, но може би и аз не правя нещата като хората....нали съм си малко малоумен
колата е 164 тдс. пиша тук понеже май ще е тъпо да отварям тема по този въпрос. Не е болка за умиране но ми се иска да видя дали не мога да и сменя крушката та да мога да си пуша без да святкам ламБата от горе
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеАйде аз ще си затрая......
Comment
Comment